Θέλω να γίνω μέλος

 

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλη στους Φαρμακοποιούς του Κόσμου, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που είναι αφιερωμένος στην αποστολή του. Δεν χρειάζεστε να είστε Φαρμακοποιός ή υγειονομικός, απλά η διάθεση να ενισχύσετε οικονομικά την οργάνωσή μας με 20 € το έτος. Είμαστε μια ομάδα ομοϊδεατών ατόμων που πιστεύουν στο να έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινότητά μας και στον κόσμο.

Ως συνεισφέρων, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια ουσιαστική διαφορά στη ζωή όσων έχουν ανάγκη. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για την αιτία και να γνωρίσετε άλλα παθιασμένα άτομα που μοιράζονται τις αξίες σας.

Θα ήταν τιμή μας να συμμετάσχετε στην αποστολή μας.

Εάν ενδιαφέρεστε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε για να κάνουμε τη διαφορά.

 

    Φόρμα εγγραφής μελών

    Θέλω να γίνω εθελοντής

    Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε να γίνετε μέλος της ομάδας εθελοντών μας στους Φαρμακοποιούς του Κόσμου. Ο οργανισμός μας είναι αφοσιωμένος στην αποστολή του και βασιζόμαστε στην υποστήριξη αφοσιωμένων ατόμων όπως εσείς για να έχουμε θετικό αντίκτυπο στην κοινότητά μας.

    Ως εθελοντής, θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε στην οργάνωση των δράσεων και αποστολών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Όχι μόνο θα κάνετε τη διαφορά στη ζωή όσων εξυπηρετούμε, αλλά θα αποκτήσετε επίσης πολύτιμες δεξιότητες και εμπειρίες.

    Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα για να μάθετε περισσότερα και να εγγραφείτε ως εθελοντής. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας.